Webshop

Bestellen kan via deze site. We verwijzen u naar ons emailadres:  info@restaurant-dezwaan.nl

Hier graag het volgende aangeven: uw naam, telefoonnummer en emailadres, het aantal te bestellen producten en uw voorkeursdatum en tijd voor het afhalen van uw bestelling. Voor het bestellen van food vragen we 1 dag extra levertijd.

U kunt afhalen van dinsdag t/m vrijdag tussen 10 en 17 uur.

Dinercheques, bijzonder fraai ingepakt!
Om te krijgen of om weg te geven: onze dinercheques. Voor een Kennismakings-arrangement (€ 49,50 p.p.), Verleidingsarrangement (€ 80 p.p.), Alliance-arrangement (€ 135 p.p.) of summum arrangement (€ 175 p.p.) of gewoon als tegoedbon (vanaf € 50) per mail of telefoon te bestellen. Gepersonaliseerd met bijpassende teksten of inwisselbaar in heel Nederland (Alliance cheques). (Verzendkosten € 5).

Gadget: Coravin € 299
Een baanbrekende innovatie
: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Een echte ‘must have’ voor iedere wijnliefhebber. De Coravin maakt dit als allereerste mogelijk. Zelfs de capsule over de kurk van de fles hoeft niet verwijderd te worden.
Door middel van een stainless steel teflon coated naald wordt uw wijnglas gevuld, de ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt opgevuld met het edele argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd.
Drink nu elke fles per glas, die éne top bordeaux die al jaren ligt. Test verschillende wijnen uit de zelfde regio naast elkaar of geniet met familie en of vrienden van verschillende wijnen zonder de flessen allemaal te openen. Het spreekt voor zich dat de Coravin alleen op flessen met een natuurlijke kurk te gebruiken is.

Top kookboeken
Sergio Herman
Sergiology, het boek € 97,50
Sergio kookt van aardappel tot fazant € 17,50
Sergio kookt van gember tot noot € 17,50

Ron Blaauw
Mijn Amsterdam € 24,95

 

Grainfed runderlende
€ 4,95 per 100 g
Van Australische Black Angus. Deze runderen worden minimaal 120 dagen met speciale granen gevoerd wat resulteert in een mooie vetmarbrering in het vlees. Geeft een mooie malsheid, sappigheid en vooral smaak!

Hertenfilet
€ 6,50 per 100 g
Mooie ontvliesde hertenfilet.

Hertenstoof
€ 3,00 per 100 g
18 uur op 85 C° in zijn eigen jus gebraiseerd hert met paddestoelen en uitjes.

Verse vis van de kaart
dagprijs
Al onze vis komt rechtstreeks van de veiling en wordt door ons gefileerd en dus graadloos aan u aangeboden.

Corvina
€ 3,20 per 100 g

Tijgerzeewolf
€ 2,50 per 100 g

Coquille uit de schelp gehaald

€ 11,50 per 100 g

Kalfsjus
€ 12,00 per liter
De jus wordt gemaakt door 15 kg kalfsbeenderen met 60
liter water, groenten, rode wijn en kruiden te reduceren tot
10 liter jus, die gebruikt kan worden als basis in een eigen
overheerlijke saus of vlees in te braiseren.

Rode-wijnsaus 2 dl
€4,50
De saus maken we zelf door 15 kg kalfsbeenderen met 60 liter water, groenten, rode wijn en kruiden te trekken en te reduceren tot 5 liter overheerlijke saus.

Hertensaus 2 dl
€ 6,50
De saus wordt gemaakt door 15 kg hertenbeenderen met 60
liter water, groenten, rode wijn en kruiden en specerijen te trekken en te recuderen tot 5 liter overheerlijke saus.

Cêpessaus 2 dl
€3,75
Mooie saus getrokken van eekhoorntjesbrood, witte wijn, room en gevogeltefond.

Gevogeltefond ½ l
€4,75
Mooie krachtige fond van gevogeltekarkassen. Ideale basis om risotto roerbak- of stoofgerechten te maken.

Kreeftensoep 1 l
€ 17,50
Deze soep is dubbelgetrokken van gevogeltekarkassen en
daarna met kreeft, groenten en specerijen en met room aangebonden.

Bellota ham 
€ 10,00 per 100 g.
Het Ibérico varken is een autochtoon ras dat zeer verschilt van het Europese blanke varken. Het Iberisch varken dankt zijn kwaliteit aan het klimaat, zijn vrijheid en het voedsel dat hoofdzakelijk Bellota eikels bevat, Hierdoor krijgt het vlees een sublieme nootachtige volle smaak!

 

Ongefilterde Scirinda olijfolie
€16,20
Herkomst: de omgeving van Ribera, een gemeente in de provincie Agrigento op Sicilië. Het gebied strekt zich uit van de Middellandse Zeekust in het zuiden tot aan de heuvels aan de voet van het Sicanigebergte in het noorden. De gebruikte olijfsoorten zijn oorspronkelijke olijvenrassen zoals de Biancolilla, de Cerasuola en de Nocellara. Smaakomschrijving: fris, gras, amandel, artisjok.

Aceto balsamico Villa Manodori 25cl
€48,50
Deze aceto balsamico wordt geproduceerd in zeer kleine hoeveelheden door de veeleisende Massimo Bottura, chef-kok van Osteria Francescana in Modena (3 Michelinsterren). De naam Villa Manodori is afkomstig van het gelijknamige 16e eeuwse landgoed in Modena. De aceto balsamico wordt al een eeuw lang op dezelfde wijze gefabriceerd volgens traditie van de familie. De lokale trebbianodruiven worden ingekookt tot most. De rijping vindt plaats in eikenhouten vaten en vervolgens in vaten van kastanje- en jeneverbessenhout. De aceto balsamico wordt 12 tot 20 jaar gerijpt, is donker van kleur en heeft een vleugje amber. De consistentie is stroperig, de smaak harmonieus en wordt als volgt omschreven: Dark chestnut with deep red undertones, the vinegar’s bouquet is complex with cooked cherries and liquorice, dispelling secondary aromas of tobacco and almond. Exquisite when used in cooking, when condensed, for marinating or on its own.

Carnaroli risottorijst 1 kg
€13,75
Deze Carnaroli is een jaar gedroogd waardoor hij nog beter vocht opneemt. Toch blijft het een stevige, niet romige risotto, zelfs als hij afgekoeld is. Tijdens de bereiding verliest deze rijst heel weinig zetmeel en neemt heel veel vocht op, waardoor de korrels niet aan elkaar plakken, maar ‘ballano in bocca’, dansen in de mond. Door het grote absorbatievermogen nemen de korrels enorm in grootte toe en alle smaak gaat in de korrel zitten. Het vergt wel enige vakmanschap om deze rijst te werken, maar voor wie durft…

Coupe saffraan 1g
€8,50
De gedroogde stigma’s van de Crocus Sativa. Coupe saffraan is de hoogste kwaliteit saffraan en wordt verkregen door de minst krachtige 20% van de stigma’s te verwijderen. Hogere kwaliteit dus dan de Mancha saffraan. Herkomst: Spanje.

Vadouvan 40 g
€4,50
Grof Indiaas mengsel van hele kruiden & gegrilde aromaten op basis van komijn, fenegriek, linzen, mosterdzaad, kerrieblad, knoflook, kurkuma & druivenpitolie en zachtjes gefermenteerd.

Tempranillo Luna Lunera 2013, Tierra de Castilla, Spanje
75 cl €7,95
Deze wijn uitgeroepen tot winnaar van de ‘Proefschrift Nationale Huiswijncompetitie’, een evenement van de The Wine & Food Association.

Riverstone 2012, Sauvignon Blanc, Nieuw Zeeland, Marlborough € 7,95 Mijn persoonlijke favoriet van dit moment.