Truffel programma

Truffel (en/of ganzenlever)

10.00 uur
Aankomst gasten in het restaurant van de ISPC in Breda. We serveren koffie en of thee met petits fours.

10.30 uur
Rondleiding door accountmanager ISPC , Chef-kok en eigenaar van De Zwaan door de grootste, mooiste en meest luxueuze horeca groothandel van ons land. Door middel van voelen, ruiken, knijpen en zien laten wij uw gasten zien waarom we product X wel kopen en het product wat daarnaast ligt niet. Samen met de mensen van de ISPC organiseren we een truffel en, als u het aandurft, er kan nogal wat weerstand zijn, ganzenleverproeverij. We laten u de verschillende kwaliteiten ganzenlever en truffels zien (Frans en Italiaans, zomer en winter en eventueel witte truffel, verwerkt in pasta’s, tappenades etc. De mensen van de ISPC zullen de verschillen van de producten uitleggen, De Zwaan zal u uit leggen wat u met de truffels en ganzenlever kunt doen en hoe u ze het best kunt bereiden, recepturen worden op papier aan uw gasten
verstrekt.

12.30 uur
Vertrek bij de ISPC met eigen vervoer naar De Zwaan.

12.45 uur
Aankomst gasten in De Zwaan, opfrissen en voor liefhebbers rondleiding in onze wijnkelder van 20.000 flessen. Champagne-tasting indien mogelijk buiten op het gezellige Marktpleintje anders in het loungegedeelte van De Zwaan. Geproefd kunnen worden: Nectar, Reserve, Millisime en Grand Cru

13.15 uur
Aanvang 3 gangen lunch in De Zwaan, met ingrediënten uit de regio.

15.00 uur
Koffie met friandises zoveel mogelijk staande beens met een rondleiding langs de beroemde schilderijencollectie van De Zwaan (erfenis van koek-opa Peijnenburg) met o.a. Isaac Israels, Jan Sluijters, Jacob Maris en Marius Bauer (Haagsche school impressionisten) maar ook modernen Cobra etc.

16.00 uur
Einde bijeenkomst