Truffel programma

Truffel (en/of ganzenlever) master class

10.00 uur
Aankomst gasten in het restaurant van Hanos/ISPC in Breda. We serveren koffie en of thee met petits fours.

10.30 uur
Rondleiding door de accountmanager van Hanos/ISPC, chef-kok en eigenaar van De Zwaan door de grootste, mooiste en meest luxueuze horecagroothandel van ons land. Door middel van voelen, ruiken en kijken laten wij uw gasten zien waarom we het ene product wel en het ander niet kopen. Samen met de mensen van Hanos/ISPC organiseren we een truffel en (als u het aandurft een ganzenlever) master class. We geven uitleg over de verschillende kwaliteiten ganzenlever en truffels (Frans en Italiaans, zomer en winter en eventueel witte truffel, verwerkt in pasta’s, tapenades etc.) en vertellen over toepassing en bereiding. Recepten worden op papier aan uw gasten verstrekt.

12.30 uur
Vertrek bij Hanos/ISPC met eigen vervoer naar De Zwaan.

12.45 uur
Aankomst gasten in De Zwaan, opfrissen en voor liefhebbers rondleiding in onze wijnkelder met 15.000 flessen. Champagne-tasting indien mogelijk buiten op het gezellige Marktpleintje anders in het loungegedeelte van De Zwaan. We laten Nectar, Reserve, Millisime en Grand Cru proeven.

13.15 uur
Aanvang 3 gangen lunch in De Zwaan, met ingrediënten uit de regio.

15.00 uur
Koffie met mignardises zoveel mogelijk staande beens met een rondleiding langs de beroemde kunstcollectie van De Zwaan (erfenis van koekopa Peijnenburg) met o.a. Haagsche School Impressionisten als Isaac Israëls, Jan Sluijters, Jacob Maris en Marius Bauer, maar ook met hedendaagse schilderijen, foto en video art.

16.00 uur
Einde bijeenkomst