Sterrenrestaurateur programma

Hoe doet een Sterrenrestaurateur inkopen?

10.00 uur
Aankomst gasten in onze gezellige lounge. We serveren koffie en of thee met petits fours.

10.30 uur
Vertrek per luxe touringbus naar de ISPC. Rondleiding door accountmanager ISPC , Chef-kok en eigenaar van De Zwaan door de grootste, mooiste en meest luxueuze horeca groothandel van ons land. Door middel van voelen, ruiken, knijpen en zien laten wij uw gasten zien waarom we product X wel kopen en het product wat daarnaast ligt niet. We kunnen een kleine wijnproeverij organiseren in de ISPC of we kunnen op de terugweg nog even langs Boer Sweep of Tante Toos rijden voor het proeven van Ettense Boerenkaas met uitleg van Tante Toos, op z’n Brabants met nu een wel lekker glas wijn of Champagne.

13.15 uur
Aanvang 3 gangen lunch in De Zwaan, met ingrediënten uit de regio.

15.00 uur
Koffie met friandises zoveel mogelijk staande beens met een rondleiding langs de beroemde schilderijencollectie van De Zwaan (erfenis van koek-opa Peijnenburg) met o.a. Isaac Israels, Jan Sluijters, Jacob Maris en Marius Bauer (Haagsche school impressionisten) maar ook modernen Cobra etc.

16.00 uur
Einde bijeenkomst