Extra mogelijkheden

Passend entertainment
Bijvoorbeeld een rondleiding tijdens het aperitief in een klein museum op loopafstand van ons restaurant, een wijnproeverij in onze wijnkelder of een rondgang met uitleg bij onze kunstcollectie.

We kunnen ook met uw gasten een bezoek brengen aan een kaasboerderij, aspergevelden (seizoengebonden), een beeldentuin of Hanos/ISPC, de mooiste culinaire winkel van Nederland.
Verder hebben we goede contacten met impresariaten voor muziek of ander entertainment.

Culinaire carrousel of walking dinner
Voor feesten kunnen we een culinaire carrousel of walking dinner aanbevelen: op handzame bordjes serveren we gedurende de avond kleine gerechtjes die u staand uit de hand kunt eten.

Vergaderarrangementen
We organiseren graag passende vergaderarrangementen of grotere recepties (tot 300 personen) voor u. Zelfs op een andere locatie van De Zwaan zoals bij voorbeeld Congrescentrum de Nobelaer (op loopafstand).

Cadeaus
Ook kunnen wij cadeaus voor uw gasten verzorgen zoals zelfgemaakte bonbons, boekjes Westbrabantse bierkaasjes, Alliance receptenkalenders, de wijn van de avond met een persoonlijk verhaal voor uw gasten of andere culinaire pakketten.

Dieet
Met diëten houden wij graag rekening, vergeet echter niet dit bijtijds door te geven. (Het is handig in uw uitnodiging een regeltje op te nemen waarin u aangeeft dat als uw gasten bepaalde ingrediënten niet mogen, kunnen of willen eten, zij dit tijdig aan u moeten doorgeven).

Overnachten
Blijft u slapen? Dan reserveren we natuurlijk een hotelovernachting (op loopafstand) voor u. Met Hotel Huis Ten Bosch hebben we een speciale prijsafspraak gemaakt.