Banqueting menu’s

Menusuggesties Restaurant De Zwaan:

MENU MARIUS BAUER  € 55
Albacore tonijn
rouleau, avocado, tomaat, dashi, kumquat, sesamkaviaar

Tamme eendenborst
op de huid gebakken, BBQ hutspot, sjalottenvleesjus

Winterpavlova
gefermenteerde pompoen, VOC-specerijen, karamelchocolade

MENU DU CHEF € 70
dagelijks wisselend 4 gangenmenu

ALLIANCE MENU  € 110*
Hamachi
Thaise ceviche, granité van mangokombucha

Coquille
gemarineerd, oester, BBQ knolselderij, nitro-grapefruit

Snoekbaars
op de huid gebakken, aardappel-prei compote,
baconaise, truffel

Kwartel
gebraden op de karkas, gebraiseerde spitskool, granola

Hertenfilet
gebakken, kastanje gnocchi, flower sprouts,
chimichurri van ingelegde bramen

Kaas
van affineur Guillaume

Turkse vijg
taartje, gezouten karamel, abrikoos

*bij ieder gerecht een glas bijpassende wijn € 53

MENU ISAAC ISRAËLS €145
Ossenhaas
tartaar, oester, kaviaar, krokante aardappel

Zeeduivel
gegrild, brandade van gerookte paling

Canadese kreeft
gegaard in romesco-olie, peulvruchtenrisotto, zeegroenten

Langoustine & secreto
gebakken, bloemkoolcafédaise

Boerenduif
gebraden, wortelgewassen, Italiaanse truffel

Eendenlever
gebakken, gefermenteerde kweepeer

Kaas
van affineur Guillaume, kletzenbrood

Turkse vijg
taartje, gezouten karamel, abrikoos