Banqueting menu’s

Menusuggesties Restaurant De Zwaan:

MENU MARIUS BAUER  € 55
Jabugo pata negra
rode biet, schuim van Bettinekaas, moutaarde

Runderlende
grain fed, double Dutch, polenta, Belgisch witlof

Bloedsinaasappel
espuma, zure room, zwarte olijf

MENU DU CHEF € 70
dagelijks wisselend 4 gangenmenu

ALLIANCE MENU  € 110*
Shabu shabu
Wagyu rund, dashi met biefstukzwam, parels van miso

Corvina
gemarineerd, Ettense asperge, structuren van biet

Chawanmushi
van langoustine, coquille St. Jacques, eikhaas, soja

Zwezerik
gebakken, mole, pompoen en mais

Hollands lam
gebakken, Ettense asperge, gnocchi, melasse, truffel,
schuim van Parmezaan

Kaas
van affineur Guillaume

Witte chocolade
sphere, gele-curryijs en Peruaanse vruchten

*bij ieder gerecht een glas bijpassende wijn € 53

MENU ISAAC ISRAËLS €135
Coquille
gemarineerd, oester, geoduck, avocado, tamarinde-tijgermelk

Kreeft
zacht gegaard, brandade, gepekelde kabeljauw, gefermenteerde kreeftenjus

Corvina
in basilicumolie gegaard, komkommer, kaviaar

Rogvleugel
gebakken, ossobuco, merg, artisjok,
gedroogde tomaat

Duif
gebraden, aji amarillo, BBQ bonne femme

Eendenlever
paté, pompoen, bataat, passievrucht

Kaas
van affineur Guillaume, kletzenbrood

Kastanje & trompet de la mort
taartje van kastanje en karamelchocolade,
sorbet van trompet