Banqueting menu’s

Menusuggesties Restaurant De Zwaan:

MENU MARIUS BAUER  € 55

Tonijn
Thaise ceviche, kokos, green mooli, korianderolie

Ibérico solomillo
gebraden, aji amarillo, BBQ bonne femme

Haagse bluf
upside down taartje, bessen, karamelsorbet,
citroenmelisse

MENU DU CHEF € 70
dagelijks wisselend 4 gangenmenu

ALLIANCE MENU  € 110*

Runder Kibbeh Nayeh
Libanese steak, tartaar, bulgur, harissa

Coquille
gemarineerde oester, scheermes, avocado,
tamarinde-tijgermelk

Kreeft
zacht gegaard, brandade, gefermenteerde kreeftenjus

Rogvleugel
gebakken, ossobuco, merg, artisjok, gedroogde tomaat

Hert
gebraden, gefermenteerde rode kool, heliantus, chimichurri

Kaas
van affineur Guillaume

Kastanje & trompet de la mort
taartje van kastanje en karamelchocolade,
sorbet van trompet

*bij ieder gerecht een glas bijpassende wijn € 53

MENU ISAAC ISRAËLS €135

Coquille
gemarineerd, oester, geoduck, avocado, tamarinde-tijgermelk

Kreeft
zacht gegaard, brandade, gepekelde kabeljauw, gefermenteerde kreeftenjus

Corvina
in basilicumolie gegaard, komkommer, kaviaar

Rogvleugel
gebakken, ossobuco, merg, artisjok,
gefermenteerde tomaat

Duif
gebraden, aji amarillo, BBQ bonne femme

Eendenlever
paté, pompoen, bataat, passievrucht

Kaas
van affineur Guillaume, kletzenbrood

Kastanje & trompet de la mort
taartje van kastanje en karamelchocolade,
sorbet van trompet