Banqueting menu’s

Menusuggesties Restaurant De Zwaan:

MENU MARIUS BAUER  € 55
Albacore tonijn
rouleau, avocado, tomaat, dashi, kumquat, sesamkaviaar

Tamme eendenborst
op de huid gebakken, BBQ hutspot, sjalottenvleesjus

Winterpavlova
gefermenteerde pompoen, VOC-specerijen, karamelchocolade

MENU DU CHEF € 70
dagelijks wisselend 4 gangenmenu

ALLIANCE MENU  € 110
Makreel
ceviche, millefeuille van selderij en appel,
granité van mangokombucha

Kabeljauw
brandade, Noordzee-bouillabaisse, fenegriek

Langoustine
geroosterd Ettense asperges, lamsoren, fregola

Secreto
gebakken, rendang van jackfruit, kailan

Hollands lam
gebraden, peulvruchtenrisotto, gekonfijte bout, lamsjus

Kaas
van affineur Guillaume, kletsenbrood

Ettense aardbeien
venkelcrémeux, daiquiri, dragon

MENU ISAAC ISRAËLS €145
Ossenhaas
tartaar, oester, kaviaar, krokante aardappel

Zeeduivel
gegrild, brandade van gerookte paling

Canadese kreeft
gegaard in romesco-olie, peulvruchtenrisotto, zeegroenten

Langoustine & secreto
gebakken, bloemkoolcafédaise

Boerenduif
gebraden, wortelgewassen, Italiaanse truffel

Eendenlever
gebakken, gefermenteerde kweepeer

Kaas
van affineur Guillaume, kletzenbrood

Turkse vijg
taartje, gezouten karamel, abrikoos