Banqueting menu’s

Menusuggesties Restaurant De Zwaan:

MENU MARIUS BAUER  € 55
Kabeljauw
ceviche, tijgermelk van gefermenteerde kruisbessen

Assam pedis
gegrilde longhaas, chuck roll op lage temperatuur bereid, pompoen, tamarinde

Braam & shiso
crème van braam, crumble van zwarte sesam,
sorbet van shiso, schuim van rode bessen

MENU DU CHEF € 70
dagelijks wisselend 4 gangenmenu

ALLIANCE MENU  € 110*
Hamachi
Thaise ceviche, granité van mangokombucha

Tamme eend & eendenlever
marbre, zomerbiet, ingelegde uitjes

Tijgerzeewolf
in Romesco-olie gegaard, notencouscous, artisjok, olijf

Langoustine & kalf
rendang, geplette langoustine, kimchi, gepofte rijst

Hollands zomerree
gebraden, chimichurri van gefermenteerde bramen,
wortelgewassen van de Big Green Egg

Kaas
van affineur Guillaume

Kersen uit De Rith
gazpacho, granola, spekkoek

*bij ieder gerecht een glas bijpassende wijn € 53

MENU ISAAC ISRAËLS €145
Hamachi
Thaise ceviche, granité van mango-kombucha

Corvina
in basilicumolie gegaard, komkommer, kaviaar

Canner kreeft
gegaard in tandoori-olie, peulvruchtenrisotto, lamsoren

Langoustine & kalf
rendang, geplette langoustine, kimchi, gepofte rijst

Boerenduif
gebraden, blanquette van lichte zomergroenten,
Italiaanse truffel

Eendenlever
gebakken, gefermenteerde kweepeer, vanilleclafoutis

Kaas
van affineur Guillaume, kletzenbrood

Kersen uit De Rith
gazpacho, granola, kokos, spekkoek