Banqueting menu’s

Menusuggesties Restaurant De Zwaan:

MENU MARIUS BAUER  € 55

Zalm
ambachtelijk gerookt, komkommer, korianderolie

Grain fed runderlende
gegrild, bonne femme, aji amarillosaus

Haagse bluf
upside down taartje, bessen, karamelsorbet,
citroenmelisse

 

MENU DU CHEF € 70
dagelijks wisselend 4 gangenmenu

 

ALLIANCE MENU  € 85*

Makreel
Thaise ceviche, kokos, green mooli, korianderolie

Kreeft
zacht gegaard, brandade, gefermenteerde kreeftenjus

Rogvleugel
gebakken, ossobuco, merg, artisjok, gedroogde tomaat

Hertenfilet
gebraden, aji amarillo wildjus, BBQ bonne femme

Kaas
van affineur Guillaume

Haagse bluf
upside down taartje, bessen, karnemelkijs, citroenmelisse

*bij ieder gerecht een glas bijpassende wijn € 50

 

MENU ISAAC ISRAËLS €135

Coquille
gegrild, Bellota ham, radijssoorten

Kreeft
zacht gegaard, brandade, gepekelde kabeljauw, gefermenteerde kreeftenjus

Corvina
in basilicumolie gegaard, komkommer, kaviaar

Rogvleugel
gebakken, ossobuco, merg, artisjok, gefermenteerde tomaat

Patrijs
gebraden, gefermenteerde rode kool, heliantus, hazelnoot

Eendenlever
paté, pompoen, bataat, passievrucht

Kaas
van affineur Guillaume, kletzenbrood

Kastanje & trompet de la mort
taartje van kastanje en karamelchocolade, sorbet van trompet