Bruiloften

Jullie bruiloft op topniveau. Wij creëren het!

De Zwaan is nu een officiële trouwlocatie van de Gemeente Etten-Leur.

Unique & Chique
Alliance Restaurant De Zwaan op de Markt in Etten-Leur is een uitermate bijzondere locatie voor gezelschappen. Bijvoorbeeld om een huwelijk te vieren. Alles volledig in stijl, op maat en tot in de puntjes verzorgd.
Van 10 tot 300 gasten.

Achter de historische gevel uit de 17e eeuw komen jullie terecht in salons met veel sfeer. Hier kan de tijd stil worden gezet of juist kennis worden gemaakt met nieuwe en moderne sensaties op hoog niveau. Classic, trendy of hip. Maar altijd Unique & Chique!

Jullie gaan trouwen, hebben zin in een geweldig feest, maar niet in al het geregel daar omheen. Met onze ervaring en service kunnen wij jullie helpen. Terwijl jullie je fantasie de vrije loop laten, scheppen wij de perfecte ambiance voor een onvergetelijk feest. Op de dag van jullie huwelijk hoeven jullie alleen maar te genieten.

Once in a lifetime
Het team van De Zwaan is uiterst bedreven in het organiseren van bruiloften. Kiezen jullie voor De Zwaan dan kiezen jullie voor een perfecte locatie. Gelegen in het centrum van Etten-Leur. Aan de historische Markt, met z´n eeuwenoude Moeierboom. Ruime parkeergelegenheid op loopafstand (valet parking mogelijk). En gelegen op een steenworp afstand van de kerk, stadhuis en hotel.

Een perfect uitgangspunt
De Zwaan is een top locatie voor een feest waarmee een eigen extra dimensie aan jullie bruiloft toegevoegd kan worden. Van stijlvolle receptie met uitgebreide bruidstaarten, elegant diner of knallende finger food party met entertainment in alle soorten en maten. Een diner dansant, een sitting of walking dinner, culinaire carrousel, swingen op de beats van een dj, of uit je dak gaan bij een 10-mans feestband. Wat zijn jullie wensen en voorkeuren? Wij creëren het!

Kiezen jullie voor de Zwaan, dan kiezen jullie behalve voor een culturele verrassing ook voor een culinaire ontdekkingsreis met ster. Wij bieden jullie een uniek pallet aan mogelijkheden. Onze chef-kok kent de smaak van de liefde. Onze maître sommelier bereidt speciaal voor jullie haar geheime liefdesdrank. Ons team brengt jullie in verrukking door de subtielste details. Hier moeten jullie wel ´ja´ tegen zeggen!

Wij hebben er nu al zin in! En jullie?
Neem contact met ons op, zodat we onze mogelijkheden op jullie wensen kunnen afstemmen.