Menukaart

Devoorgerechten

Dagsuggestie
dagvers marktaanbod € 28

Shabu shabu
Wagyu rund, dashi met bieslookzwam,
parels van miso € 34

Corvina
gemarineerd, Ettense asperge, structuren van biet € 30

Vega
Ettense asperge, gefermenteerde biet, buratta € 24

Dehoofdgerechten

Dagsuggestie
dagvers marktaanbod € 36

Hollands lam
gebraden, stoof van zijn schouder, Ettense asperge, peulvruchten € 38

Skrei
op de huid gebakken, paling-in-‘t-groen risotto,
komkommer € 38

Vega
gnocchi, melasse van tomaat, venkel,
Parmezaanschuim, truffel € 32

Avantdessert

Selectie kazen van affineur Guillaume,
kletzenbrood € 20 (halve portie € 10)

Hetdessert

Selectie kazen
van affineur Guillaume, kletzenbrood € 20

Dagsuggestie van de chef € 17

Bloedsinaasappel
espuma, zure room, zwarte olijf  € 17

Witte chocolade
sphere, gele-curryijs, Peruaanse vruchten € 17

Een compositie van onze desserts € 20
Proeverij van verschillende wijnen € 14

Guatemala Gran Cru koffie met een Tasting:
Glenmorangie Whisky, Lasanta, Quinta Ruban
en Nectar d’Or € 25