Menukaart

Devoorgerechten

Dagsuggestie
dagvers marktaanbod € 28

Mango-kombucha
gazpacho, avocado, tomaat, brioche met jonge look  € 24

Wilde eend & eendenlever
marbre, rode biet, ingelegde uitjes, gepekelde pruim € 32

Kabeljauw
ceviche, tijgermelk van gefermenteerde kruisbessen € 30

Dehoofdgerechten

Dagsuggestie
dagvers marktaanbod € 36

Bloemkool
gegaard in beurre noisette, hollandaise
van koffie-kombucha, Belper Knolle € 32

Hertenfilet
gebraden, chimichurri van gefermenteerde bramen,
wortelgewassen van de Big Green Egg € 42

Tijgerzeewolf
gegaard in Romesco-olie, notencouscous, artisjok, olijf € 38

Avantdessert

Selectie kazen van affineur Guillaume,
kletzenbrood € 20 (halve portie € 10)

Hetdessert

Selectie kazen
van affineur Guillaume, kletzenbrood € 20

Dagsuggestie van de chef € 17

Braam & Shiso
crème van braam, crumble van zwarte sesam,
sorbet van shiso, schuim van rode bessen € 17

Turkse vijg
taartje, gezouten karamel, abrikoos € 17

Een compositie van onze desserts € 20
Proeverij van verschillende wijnen € 14

Guatemala Gran Cru koffie met een Tasting:
Glenmorangie Whisky, Lasanta, Quinta Ruban
en Nectar d’Or € 25