Recensies

Gault Millau 2018: “Een Must voor kunt- en wijnliefhebbers, met aantrekkelijke eigentijdse keuken”….. De Zwaan behoord tot de onbetwistbare top van Nederland.

Lekker 2018: 2 plaatsen gestegen!…Bij De Zwaan verveel je je geen moment….Het Enthousiasme spat ervan af… je zit de hele avond in een aangename flow van proeven en genieten.

“Alles klopt op het bord”  Op 16 januari schrijft Hessel de Ree in BNDeStem een fantastische recensie. Oordeel: Excellent ***** De beste Tarte Tatin ooit…..
Lees verder in BNDeStem.

Prima ontvangst en een warm welkom. Een zeer aangenaam bijpassend wijnarrangement met een verrassende selectie en…”
Lees verder op Diningcity

Geen onpersoonlijke knipmessen aan je tafel maar gewoon bijzonder, aardige mensen. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft!”
Lees verder op Dinnersite

Wij hebben bij De Zwaan een 6 gangen diner gegeten met passend wijnarrangement. We waren hierdoor aangenaam verrast door de Hollandse nieuwe, die op een bijzondere manier bereid was…”
Lees verder op Iens

Wat een fantastische menukaart. Evenwichtig en toch spannend. We hebben genoten van de heerlijke wijnen die de sommelier uitgekozen had (en de uitleg die ze ons gaf was voortreffelijk en maakte de wijnen nog smakelijker) en de chef had er prachtige gerechten bij bedacht en geserveerd. En dan na afloop nog een persoonlijke rondleiding van de eigenaar. Dank daarvoor” Lees verder op Tripadvisor