Menukaart

Devoorgerechten

Dagsuggestie
dagvers marktaanbod € 28

Herten Kibbeh Nayeh
Libanese steak, tartaar, bulgur, harissa € 30

Coquille
gemarineerd, oester, geoduck, avocado,
tamarinde-tijgermelk € 34

Vega
tataki van watermeloen, sambai vinegar,
hazelnootolie Tonde de Langhe € 24

Dehoofdgerechten

Dagsuggestie
dagvers marktaanbod € 36

Patrijs
op het karkas gebraden, gefermenteerde rode kool,
heliantus, hazelnoot € 40

Rogvleugel
gebakken, ossobuco, merg, artisjok € 38

Vega
tortelloni, BBQ bonne femme,
paddenstoelen van onze hunter € 32

Avantdessert

Selectie kazen van affineur Guillaume,
kletzenbrood € 20 (halve portie € 10)
Graham’s Tasting 20, 30 & 40 years
old Tawny € 35 

Hetdessert

Selectie kazen
van affineur Guillaume, kletzenbrood € 20
als avant dessert € 10)

Kastanje & trompet de la mort
taartje van kastanje en karamelchocolade,
sorbet van trompet € 17

Haagse bluf
upside down taartje, bessen, karnemelkijs,
citroenmelisse € 17

Een compositie van onze desserts € 20
Proeverij van 3 verschillende wijnen € 14

Guatemala Gran Cru koffie met een Hennessy Tasting:
Fine de Cognac, X.O. en Paradis € 40
Glenmorangie Whisky, Lasanta, Quinta Ruban
en Nectar d’Or € 25