Menu

Onze keuken is dit jaar voor de 27ste keer onderscheiden met een Michelinster. Hier wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele gerechten.

Vanuit een klassieke basis zullen we altijd trachten in elk menu toch vooruitstrevend te zijn. We werken zoveel als mogelijk met regionale (biologische) seizoensingrediënten. Denk aan Ettense asperges en aardbeitjes, kaas van boerderijtjes uit de buurt, oesters, kreeft en zeebaars uit de Oosterschelde en ons Rijsbergs rund, Boerenmeisjes uit Roosendaal en chocolade uit Zundert.

Wanneer wijn en spijs in harmonie met elkaar zijn, ontstaat een bijzondere smaakervaring. De Zwaan presenteert u een uniek concept: òf u kiest voor het klassieke uitgangspunt, waarbij u een gerecht kiest en wij een passend wijnadvies voorstellen, òf voor het avontuurlijke uitgangspunt: u kiest een mooie wijn en wij stellen een passende combinatie van spijs voor.

Omdat uw en onze gezondheid voorop staan, zijn we – vanwege de RIVM richtlijnen – net wat minder flexibel dan u van ons gewend bent.

We serveren namelijk een beperkt menu (van 3 naar 7 gangen uit te breiden, zie het Alliancemenu hierna), waar we uiteraard heerlijke wijn bij adviseren. Niet per glas, omdat we de contactmomenten aan tafel zoveel mogelijk willen beperken, maar per fles. En geloof ons: er is keuze genoeg in onze wijnkelder: van de allerbeste huiswijnen tot exclusieve parels die nog afgeprijsd zijn ook! Wat er overblijft, krijgt u uiteraard mee naar huis.

 

Heeft u een allergie? Meld het ons, wij passen ons graag aan!