Menu

Onze keuken is dit jaar voor de 22ste keer onderscheiden met een Michelinster. Hier wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele gerechten.

Vanuit een klassieke basis zullen we altijd trachten in elk menu toch vooruitstrevend te zijn. We werken zoveel als mogelijk met regionale (biologische) seizoensingrediënten. Denk aan Ettense asperges en aardbeitjes, kaas van boerderijtjes uit de buurt, oesters, kreeft en zeebaars uit de Oosterschelde en ons Rijsbergs rund, Boerenmeisjes uit Roosendaal en Chocolade uit Zundert.

Wanneer wijn en spijs in harmonie met elkaar zijn, ontstaat een bijzondere smaakervaring. De Zwaan presenteert u een uniek concept: òf u kiest voor het klassieke uitgangspunt, waarbij u een gerecht kiest en wij een passend wijnadvies voorstellen, òf voor het avontuurlijke uitgangspunt: u kiest een mooie wijn en wij stellen een passende combinatie van spijs voor.

Heeft u een allergie? Meld het ons, wij passen ons graag aan!