Asperges en Pasen

Stoere gasten met verfijnde smaak brengen de eerste asperges naar De Zwaan

22 maart heeft Gilbert Sweep  de allereerste asperges van het jaar geoogst op zijn bedrijf De Santspuy in Etten-Leur. De jubilerende Motorclub Speedy Gonzales bracht het eerste “Ettense Witte Goud” al ronkend naar Restaurant De Zwaan in Etten-Leur. vanaf nu liggen ze vanzelfsprekend bij ons op het bord

25+ jaar Michelinster

We zijn weer onderscheiden met een Michelinster. Daar zijn we natuurlijk super trots op en dat willen we met u vieren: Kom genieten van ons 25+ Michelinarrangement: zeer fraai viergangenmenu met wijnen, sprankelend aperitief, koffie en mineraalwater voor de sympathieke prijs van € 100 of 6 gangen  € 145.

Zondag 21 april Pasen

Kom gezellig met familie of vrienden lunchen in De Zwaan. We serveren een kakelvers 4 gangen paasmenu voor € 75.

Shabu shabu, Wagyu rund, dashi met biefstukzwam, parels van miso

Corvina, paling-in-‘t-groen risotto, asperges

Lam, gebakken, gnocchi, melasse, truffel, schuim van Parmezaan 

Aardbei, daiquiri, sphere van witte chocolade