Oesters en champagne programma

10.00 uur
Aankomst gasten in het restaurant van de ISPC in Breda te serveren   koffie en of thee met petits fours

10.30 uur
Rondleiding door accountmanager ISPC , Chef-kok en eigenaar van De Zwaan door de grootste, mooiste en meest luxueuze horeca groothandel van ons land. Door middel van voelen, ruiken, knijpen en zien laten wij uw gasten zien waarom we product X wel kopen en het product wat daarnaast ligt niet.
Samen met de mensen van de ISPC organiseren we een oester proeverij. We laten u de verschillende oesters zien en proeven zowel de Zeeuwse wilde en platte oesters als de buitenlandse Franse, Schotse en Zuid-Afrikaanse. De mensen van de ISPC zullen de verschillen van de producten uitleggen, De Zwaan zal u uit leggen wat u met de oesters kunt doen en hoe u ze het best kunt bereiden, recepturen worden op papier aan uw gasten verstrekt. (ongeveer 6 oesters p.p.)

12.30 uur
Vertrek bij de ISPC met eigen vervoer naar De Zwaan.

12.45 uur
Aankomst gasten in De Zwaan, opfrissen en voor liefhebbers rondleiding in onze wijnkelder van 20.000 flessen. Champagne-tasting indien mogelijk buiten op het gezellige Marktpleintje anders in het loungegedeelte van De Zwaan. Geproefd kunnen worden: Nectar, Reserve, Millisime en Grand Cru

13.15 uur
Aanvang 3 gangen lunch in De Zwaan, met ingrediënten uit de regio.

15.00 uur
Koffie met friandises zoveel mogelijk staande beens met een rondleiding langs de beroemde schilderijencollectie van De Zwaan (erfenis van koek-opa Peijnenburg) met o.a. Isaac Israels, Jan Sluijters, Jacob Maris en Marius Bauer (Haagsche school impressionisten) maar ook modernen Cobra etc.

16.00 uur
Einde bijeenkomst