Culinaire ballonvaart

Culinaire verwenning op hoog niveau
Vanaf nu is het mogelijk om tijdens een onvergetelijke tocht met een luchtballon te genieten van een heerlijk diner.
Sterren-restaurant De Zwaan in Etten-leur en Ad Ballon, specialist in ballonvaarten te Breda hebben de handen ineen geslagen om samen “VerwenVaarten” te organiseren.
Het wordt een belevenis die alle zintuigen prikkelt: de smaakpapillen, het gevoel van ontspanning en het uitzicht vanuit de ballonmand.

Het programma
In overleg met de gasten wordt er bij De Zwaan of Ad Ballon op een afgesproken tijdstip (afhankelijk van het jaargetijde) verzameld. Met gemeenschappelijk vervoer gaat men naar de opstijglocatie in de regio Breda. Onder het genot van een glas Champagne en heerlijke regionale seizoenscanapés bekijkt men hoe de ballon wordt opgebouwd en zich langzaam vult. Als deze klaar is voor vertrek stappen de gasten in en stijgt de ballon rustig op.

Gasten zullen ogen tekort komen als de ballon kalm over het wisselende, boeiende landschap vaart.
Ondertussen zullen de chefs de gasten verwennen met een aantal klassiekers. Enkele daarvan worden in de lucht met behulp van de ballonbrander bereidt. Uiteraard wordt het geheel vergezeld door passende wijnen. Als de ballon een uur later is geland, sluiten we af met een dessertbuffet, geserveerd op een ruim picknickkleed.

Deze VerwenVaarten  zijn bijzonder geschikt om (zakelijke) relaties te fêteren. Een onvergetelijke belevenis  waar men nog lang over zal praten! VerwenVaarten kunnen alleen per groep worden gereserveerd (minimaal 10 en maximaal 18 personen).

Prijs per persoon vanaf € 250.

Info:
Ad Ballon Ballonvaarten BV, 076 – 5145 372
Ad Verhaar, www.adballon.nl