KERSTMIS

Op woensdag 25 en donderdag 26 december maakt
De Zwaan van de gezelligste dagen van het jaar een echt kerstfeest. Fantastische gerechten met bijpassende wijnen in een gastvrije en warme ambiance.

Kerstdiner 25 en 26 december
Wij heten u welkom onder het genot van een tintelend aperitief, waarop het gastronomisch overtuigend 6-gangen diner volgt. Het culinaire hoogtepunt van het jaar!
Aankomst: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur.
Menuprijs: € 110. Reserveren noodzakelijk.

Kerstlunch met kindervermaak, 25 & 26 december
Speciaal voor gezinnen met kinderen (en opa´s en oma´s niet te vergeten) organiseert De Zwaan op 25 en 26 december de 5-gangen kerstlunch.
Terwijl de kinderen tussen de gangen door actief èn creatief bezig gehouden worden op de eerste etage kunt u beneden ontspannen genieten. En…misschien dat de Kerstman (met cadeautjes) ook nog even bij ons langskomt.
Aankomst: 12.30 uur. Menuprijs eerste kerstdag € 90,
tweede kerstdag € 80. Reserveren noodzakelijk.

K E R S T M E N U    2 0 1 9

*Wagyu rund
shabu shabu, dashi met ingelegde paddenstoelen,
parels van miso

*Coquille
gegrild, tomatenmelasse, gnocchi, Parmezaanschuim, krokant spek

*Zeeduivel
zacht gegaard, romesco, noten, couscous, artisjokkencrème, zwarte olijf

*Hertenfilet
gebraden, pompoen-duindoorn, Mexicaanse chili
van de schouder en spruitjes

Fiore kaas
gewassen in Bombast bier, in beurre noisette gebakken bloemkool, hollandaise van Bombast bier

*Clementine
taartje, Valrhona manjari-chocolade, roomijs
met gerookte tijm

Tijdens het diner serveren we alle bovenstaande gerechtjes, tijdens de lunch alleen de gerechtjes met een *.

Thuismenu

EEN CULINAIRE KERST ZONDER KOOP- EN KOOKSTRESS!

De Zwaan bij u thuis op tafel… Bespaar uzelf uren boodschappen doen en zwoegen in de keuken. Wij hebben het werk voor u gedaan!
Ook deze kerst helpen wij u graag mee met het verzorgen van een onvergetelijk kerstdiner: een fantastisch feestmaal met gerechten naar recepten van chef-kok Carlo Chantrel. Uiteraard met bijpassende wijnen geselecteerd door onze sommelier Mariëlle Vink.

Kerstmenu voor thuis

Albacore tonijn
rouleau met avocado en koriander, mango-kombucha

Paling in ‘t groen
crème met meiknol en eendenlever

Hertenfilet
gebraden, pompoen-duindoorn, Mexicaanse chili
van de schouders en spruitjes

Clementine
taartje, Valrhona manjari-chocolade, roomijs
van gerookte tijm

Het kerstmenu voor thuis is te bestellen t/m zaterdag 14 december a.s. en af te halen op dinsdag 24 december tussen 14.00 en 16.00 uur.
Menuprijs € 57,50.
Uitgebreide uitleg over de (eenvoudige) bereiding krijgt u natuurlijk mee.
U hoeft géén extra ingrediënten in te kopen!
We staan op het punt bij elke gang een bijpassende wijn te kiezen, maar daar informeren we u op een later tijdstip over.